Asutaan Pohjois-Pohjanmaalla. Siellä missä ei ole oikein mitään :) Halusin aikanaan pois pääkaupunkiseudulta ja tänne päädyttiin. Susien ja karhujen naapuriin. Kisamatkat on pitkät, satoja kilometrejä suuntaansa, mutta treenikentät ja halli löytyy läheltä ~ 4km päästä. Sen minkä täällä häviää palveluiden puutteessa  voittaa mennen tullen siinä että aina mahtuu kentälle tai hallille treenaamaan ja metsään pääsee kunhan vaan ottaa ja lähtee.

Harrastan ja kisaan koirieni kanssa tällä hetkellä agilitya, tokoa, rally-tokoa ja pk-lajeista jälkeä. Olen myös käynyt satunnaisesti hakutreeneissä ja raunioilla. Vuosia sitten kilpailin pk-jäljellä, mutta viimeisistä jälkikokeista on aikaa > 10v. 

Tykkään eniten siitä, että koiran kanssa voi harrastaa monipuolisesti. Sitä tehdään mikä meistä kivalta tuntuu. Ja jos ei tehdä mitään niin sekään ei haittaa eikä kenenkään pääkoppa siihen kaadu. 

Nykyisten koirieni kanssa niiden treenit on tavoitteellisia, mutta kisoihin ja kokeisiin mennään hieman hitaammalla tahdilla kun joskus aikaisempina vuosina johtuen pääosin vuorotyöstäni ja viikonlopputöistä.

 

Kasvatustyöni on pienimuotoista. Jokaisen pentueeni olen teettänyt niin että olisin itse valmis pentueesta koiran itselleni ottamaan ja usein myös näin olen tehnytkin. Sijoitan harvakseltaan ja vain tutuille henkilöille, Kiitänkin luottamuksesta.